Sidhuvudbild

Vildnissarnas förskola

Vår verksamhet utgår från en helhetssyn på barnen och deras behov och dagarna utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Vårt förhållningssättet utgår från att alla barn är kompetenta och har en vilja att lära och utvecklas. Det är vårt uppdrag att främja var barns utveckling och lärande.

Vi vill att barnen ska få fördjupa sina kunskaper och färdigheter genom nyfiket undersökande och utmaningar i ett sammanhang med andra barn och vuxna. Barnen ska tillsammans få upptäcka, utforska och förundras!

Verksamhetens kvalitet säkerställer vi genom kompetent och välutbildad personal, pedagogisk dokumentation som synliggör barnets lärande, ett projektinriktat arbetssätt som dokumenteras och synliggörs i verksamheten och i barnens portföljer.

Vi har aktiva föräldragrupper för att kunna tillvarata föräldrarnas inflytande i vår verksamhet. Föräldrarna är de som känner sina barn bäst och vi vill ha ett nära samarbete med dem.

skogis_maj2011.jpg

Aktuellt

Vakant förskollärartjänst på Vildnissarna.

Vildnissarnas förskola söker förskollärare. Vi ser gärna att du har en god kunskap om ett systematiskt kvalitetsarbete, undervisning, gillar utmaningar och utveckling, lösningsfokuserad och det viktigaste, att du kan arbeta med barnen lustfyllt och lekfullt.
Anställningen kan börja gälla omedelbart, fram till våren eller till hösten, vi är öppna för flera lösningar.
I dagsläget är det bland de yngsta barnen men kan ändras till hösten.

Hos oss står aldrig något stilla, vi utvecklas hela tiden.
Intresserad? Ring mig, Irene rektor på Vildnissarna 073-354 46 72 eller maila irene@vildnissarna.se

Presentation av våra förskolor!

Önskas förskoleplats?

I Vildnissarna Roslagsbro har vi en förskola med tre avdelningar. Där har vi bedrivit förskoleverksamhet i 19 år år, fast Vildnissarna firar 26 år i år.Vildnissarna i Solbacka har vi en förskola med sex avdelningar. Förskolan är byggd enligt Skolverkets rekommendationer för små barngrupper. Vi öppnade vår nybyggda förskola den 1/10-2017.

Vid frågor, ring rektor Irene Olsson, 0733-544672.

Direktlänk till kommunens hemsida om Förskoleverksamheter för barn 1-5 år: http://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/forskola/

Direktlänk till kommunens E-tjänst för att ställa barn i kö, ändra schema mm: http://www.norrtalje.se/e-tjanster/e-tjanst-for-vardnadshavare/

Önskar ni mer information ring eller sänd ett meddelande till Irene, se ovan eller uppgifter under flik "kontakt".

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in