Sidhuvudbild

Vildnissarnas förskola

Vår verksamhet utgår från en helhetssyn på barnen och deras behov och dagarna utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Vårt förhållningssättet utgår från att alla barn är kompetenta och har en vilja att lära och utvecklas. Det är vårt uppdrag att främja var barns utveckling och lärande.

Vi vill att barnen ska få fördjupa sina kunskaper och färdigheter genom nyfiket undersökande och utmaningar i ett sammanhang med andra barn och vuxna. Barnen ska tillsammans få upptäcka, utforska och förundras!

Verksamhetens kvalitet säkerställer vi genom kompetent och välutbildad personal, pedagogisk dokumentation som synliggör barnets lärande, ett projektinriktat arbetssätt som dokumenteras och synliggörs i verksamheten och i barnens portföljer.

Vi har aktiva föräldragrupper för att kunna tillvarata föräldrarnas inflytande i vår verksamhet. Föräldrarna är de som känner sina barn bäst och vi vill ha ett nära samarbete med dem.

skogis_maj2011.jpg

Aktuellt

Önskas förskoleplats i Roslagsbro?

Vi har lediga platser på Vildnissarna i Roslagsbro.
Kom och besök oss i vår fantastiska miljö mitt i Roslagsbro.

Vi har lediga platser!

Önskas förskoleplats?

Vildnissarna startade i oktober 2012 en förskola i Norrtälje stad där vi har en egen kock som lagar all mat - enbart från råvaror, inga halvfabrikat används. Vår kock finns i Sportrestaurangen på Sportcentrum och därifrån levereras vår mat direkt från spisen.

Verksamheten bedrivs i Emmaushuset mitt i det nya området Solbacka Strand. Emmaushuset är det äldsta huset som står kvar i området. Vi har renoverat inomhus och utomhus och skapat en förskola med charm.

I Roslagsbro har Vildnissarna en förskola med tre avdelningar. Där har vi bedrivit förskola i tretton år fast Vildnissarna firar tjugoårsjubileum i år.

Vi har lediga platser på båda våra förskolor.

Direktlänk till kommunens hemsida om Förskoleverksamheter för barn 1-5 år: http://www.norrtalje.se/Utbildning-och-barnomsorg/Barnomsorg/

Direktlänk till kommunens E-tjänst för att ställa barn i kö, ändra schema mm: https://bou.norrtalje.se/Barnomsorg/inloggning.asp

Önskar ni mer information ring eller sänd ett meddelande till Irene, se uppgifter under fliken "kontakt".

Produkt från Lawebb