Sidhuvudbild

Vildnissarnas förskola

Vår verksamhet utgår från en helhetssyn på barnen och deras behov och dagarna utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Vårt förhållningssättet utgår från att alla barn är kompetenta och har en vilja att lära och utvecklas. Det är vårt uppdrag att främja var barns utveckling och lärande.

Vi vill att barnen ska få fördjupa sina kunskaper och färdigheter genom nyfiket undersökande och utmaningar i ett sammanhang med andra barn och vuxna. Barnen ska tillsammans få upptäcka, utforska och förundras!

Verksamhetens kvalitet säkerställer vi genom kompetent och välutbildad personal, pedagogisk dokumentation som synliggör barnets lärande, ett projektinriktat arbetssätt som dokumenteras och synliggörs i verksamheten och i barnens portföljer.

Vi har aktiva föräldragrupper för att kunna tillvarata föräldrarnas inflytande i vår verksamhet. Föräldrarna är de som känner sina barn bäst och vi vill ha ett nära samarbete med dem.

skogis_maj2011.jpg

Vi söker en tjänst

Vill du jobba hos oss? Vildnissarnas förskola söker en förskollärare eller erfaren barnskötare för tillsvidareanställning.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, är trygg i din arbetsroll och tycker om att jobba nära barn och föräldrar. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation och vill även att du är insatt i nya läroplanen för förskolan. Välkommen med din ansökan till jobb@vildnissarna.se

Produkt från Lawebb